Followers

miércoles, 23 de mayo de 2018

Moto d'Aigua:

són un tipus d'embarcació lleugera amb un sistema de conducció similar al d'una motocicleta convencional. La principal diferència de les motos d'aigua amb altres tipus d'embarcació és que no fan servir hèlix externa, sinó interna, ja que són propulsades per turbina.

Podem trobar de dos tipus -de esbarjo o esportiu- i en dues modalitats -jet ski (monoplaça) o Runabout (multiplaça) -. Hi ha gran varietat de potències, des dels 50 cv fins als 350 cv de sèrie i jets de fins a 163 cv. Les motos d'aigua poden ser monoplaces (conegudes com Jets), bi-places, tri-places i fins i tot cuadriplaza.
Resultado de imagen de moto de agua

POSICIONS:

1.Posició estirada d'esquena - back layout position
Cos estès, amb la cara, el pit, les cuixes i els peus a la superfície de l'aigua. Cap (a l'altura de les orelles) en línia amb malucs i turmells.

2. Posició estirada de front - front layout position

Cos estès, amb el cap, part superior de l'esquena, glutis i talons a la superfície. La cara pot estar dins o fora de l'aigua.

3. Posició cama de ballet - ballet leg position

a) En superfície (surface): cos en posició estirada d'esquena. Una cama estesa perpendicularment a la superfície. b) Submarina (submerged): cap, tronc i cama horitzontal, paral·lels a la superfície. Una cama perpendicular a la superfície, amb el nivell de l'aigua entre el genoll i el turmell.

4. Posició flamenc - flamingo position
a) En superfície (surface): una cama estesa perpendicularment a la superfície. L'altra cama flexionada cap al pit, mitja panxell contra la cama vertical, peu i genoll en la superfície i paral·lels a la mateixa. Cara a la superfície. b) Submarina (submerged) tronc, cap i canyella de la cama doblegada paral·lels a la superfície de l'aigua. Angle de 90º entre el tronc i la cama estesa. Nivell de l'aigua entre el genoll i el turmell de la cama estesa.

5. Posició cama de ballet doble - ballet leg double position
a) En superfície (surface): cames juntes i esteses perpendicularment a la superfície. Cap alineat amb el tronc. Cara a la superfície. b) Submarina (submerged): tronc i cap paral·lels a la superfície. Angle de 90º entre el tronc i les cames esteses. Nivell de l'aigua entre els genolls i els turmells.

6. Posició vertical - vertical position

Cos estès perpendicular a la superfície, cames juntes, cap cap avall, cap (a l'altura de les orelles) en línia amb malucs i turmells.

7. Posició Grua -crane position
Cos estès en posició vertical, amb una cama estesa cap endavant, formant un angle de 90º amb el cos.

8. Posició cua de peix - Fishtail position

Igual que la posició grua, excepte que el peu de la cama avançada ha d'estar en la superfície, sigui quina sigui l'altura dels malucs.

9. posició encongida - tuck position

Cos tan compacte com sigui possible, amb l'esquena arrodonida i les cames juntes. Talons pegats a les natges. Cap enganxada als genolls.

10. Posició carpa de front - front pike position

Cos flexionat a l'altura dels malucs, formant un angle de 90º. Cames esteses i juntes. Tronc estès amb l'esquena recta i el cap alineat.

11. Posició carpa d'esquena - back pike position


Cos flexionat a l'altura dels malucs formant un angle agut de 45º o inferior. Cames esteses i juntes. Tronc estès amb l'esquena recta i el cap alineat.

12. Posició arqueda a dofí - dolphin arch position


Cos arquejat de manera que el cap, els malucs i els peus imitin la forma d'un arc. Cames juntes.

13. Posició arqueda superfície - surface arch position

Part inferior de l'esquena arquejada, amb els malucs, les espatlles i el cap alineats en vertical. Cames juntes i en la superfície.

14. Posició amb un genoll doblegat - single bent knee position

El cos pot estar en posició estirada d'esquena, posició estirada de front, posició vertical o posició arquejada. Una cama doblegada, amb el dit gros del peu tocant la cara interna de la cama estesa a l'altura del genoll o de la cuixa. En les posicions planxa estirada d'esquena i arquejada en superfície, la cuixa de la cama doblegada ha d'estar perpendicular a la superfície de l'aigua.

15. Posició bóta - tub position

Cames juntes i doblegades, peus i genolls paral·lels a la superfície, i cuixes perpendiculars a la mateixa. Cap alineat amb el tronc i cara a la superfície.

16. Posició espagat - split position
Cames uniformement obertes, una frontal i l'altra dorsalment, amb els peus i les cuixes a la superfície. Part inferior de l'esquena arquejada, amb els malucs, les espatlles i el cap en línia vertical.

17. Posició cavaller - knight position

Part inferior de l'esquena arquejada, amb els malucs, les espatlles i el cap en línia vertical. Una cama en vertical i l'altra estesa dorsalment, amb el peu a la superfície i tan pròxima a l'horitzontal com sigui possible.

18. Posició variant de cavaller - knight variant position

Part inferior de l'esquena arquejada, amb els malucs, les espatlles i el cap en línia vertical. Una cama en vertical i l'altra darrere del cos (estesa dorsalment) amb el genoll doblegat en angle de 90º o inferior. La cuixa i panxell estaran paral·lels a la superfície de l'aigua.

19. Posició cua de peix lateral - side Fishtail position

Cos estès en posició vertical amb una cama estesa lateralment i el seu peu a la superfície independentment de l'altura dels malucs. 20.'posición recta cap fora de l'aigua (eigbit) cos més o menys al altura dels pits fora de l'aigua i fent uns moviments amb els peus.


Resultado de imagen de moto de agua



Resultado de imagen de moto de agua

No hay comentarios:

Publicar un comentario