Followers

miércoles, 16 de mayo de 2018

Espectaculars Esports d'Aigua:
 

 Windsurf
Tothom coneix el surf de vela, potser, el més clàssic dels esports de taula. Una espelma sobre una taula i a gaudir del vent. És divertit i, amb el material adequat, no és massa complicat. Això sí, fes un petit curs abans de començar, has de conèixer bé els vents i evitar ficar-te mar endins o en situacions complicades.
Resultado de imagen de WINSURF

Surf


Un altre clàssic. Una taula de surf i onades, no es necessita més. És un dels més complexos pel que fa a tècnica es refereix; ja que es requereix molta perícia, molt d'equilibri i, sobretot, hores i hores d'espera perquè arribin les bones ones. Si ets nova, no t'ho recomanem, no gaudiràs.

Resultado de imagen de surf



Wake board

És com l'esquí nàutic, però amb taula. El seu nom, wake, vol dir deixant en anglès. I en això consisteix: en anar jugant amb l'estela de la barca per saltar o executar diferents trucs. És molt divertit tot i que els primers dies amb no caure ja tindràs prou. El bonic del wake no només és l'esport en si, sinó que també és molt grat passar una jornada amb amics a la barca. Si tens ocasió de provar-aquest estiu, aprofita.
 
Resultado de imagen de wakeboard


KiteCom la traducció del seu nom indica és un estel, en aquest cas en forma de petit parapent, i com no, una taula. Segur que has vist moltes imatges ja d'aquesta disciplina. Per l'altura dels seus salts, la força del vent i la complexitat del material, et recomanem que practiquis sempre en presència d'un monitor -almenys la primera setmana-. És enormement divertit una vegada ho controles, però hauràs de passar abans per diversos moments de frustració davant la seva complexitat.
Resultado de imagen de KITE MAR
Caiac de mar
El caiac és una varietat de piragua d'un, dos o quatre tripulants l'ús és fonamentalment esportiu. La principal diferència del caiac de mar en comparació a la resta. La seva proa i popa estan lleugerament elevades i posseeix un perfil molt arrodonit que permet emprendre l'onatge amb major garantia. Són llargs, capaços de cobrir grans distàncies, més amples que els models de velocitat, i amb compartiments estancs que els permeten portar certa quantitat de càrrega, com ara provisions, aigua, instruments de navegació, etc.

Snorkel

Una activitat d'oci estiuenc que un esport. Consisteix en la pràctica de busseig arran d'aigua on el nedador ha de ajudar-se d'una màscara de busseig, un tub anomenat immersió lleugera i aletes per al desenvolupament de la immersió a poca profunditat de la superfície. El principal atractiu del snorkel és observar la vida submarina en un entorn natural sense un equip complicat i sense la formació necessària per al busseig, durant llargs períodes de temps i sense emprar massa esforços.
Imagen relacionada

No hay comentarios:

Publicar un comentario