Followers

domingo, 3 de junio de 2018

FLYBOARD:


El Flyboard és un tipus de taula aerodeslizadora que està unida per una mànega llarga en una moto de aquàtica, la que permet conduir el Flyboard a través de l'aire o l'aigua per poder realitzar un esport que es coneix com flyboarding.1 L'aigua és forçada a pressió des de la moto aquàtica, a través d'una mànega, fins a unes filtres adossades a unes botes que sostenen al pilot, les quals projecten dolls d'aigua per a realitzar el moment d'empenta, amb aquesta disposició, i amb el control del pilot sobre la orientació vectorial dels dolls d'aigua, es pot arribar a una alçada de fins a 15 metres en l'aire o submergir-se del cap a l'aigua fins a 2,5 metros.

El Flyboard és un dispositiu que s'adjunta a una moto aquàtica. Està dissenyat de manera que la PWC segueix darrere de la pista del pilot, permetent al pilot múltiples graus de llibertat, fins i tot permetent al pilot anar sota l'aigua si així ho desitgen. El pilot sobre el Flyboard s'assegura en fixacions semblants a una taula de wakeboard i el pilot és llançat des dels dolls d'aigua per sota de l'equip. El Flyboard és pròspera per a la seguretat, permet al pilot descansar a l'aigua entre els passejos si la persona passa a fatigar. L'ús d'un dispositiu de flotació personal i el casc s'aconsegueix en els llocs de llogar per a la nostra seguretat per protegir un cop al cap en el cas que el pilot es impacti amb la moto aquàtica o estructures fixes i per protegir les oïdes dels danys i molèsties dels cops amb el agua.6 juliol

El dispositiu està controlat per una vàlvula reguladora a la moto aquàtica. L'equip es pot utilitzar de dues maneres: el primer requereix de dues persones, una per controlar l'accelerador PWC que regula la potència i l'altura del pilot. El segon mode es tracta en un accessori anomenat Kit de Gestió Electrònica, que fa que el conductor controli l'accelerador PWC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario